Despre noi

„Povestea” Tăițeilor de casă de la Criș începe de demult, de prin anii 1980. Buna Mărioara făcea cei mai gustoși tăiței din zonă, încât i s-a dus vestea dincolo de hotarele orașului copilăriei mele. Cu făina ce o avea în lada din podul casei și cu ouăle de la găinile din propria ogradă, buna Mărioara frământa un aluat pregătit astfel încât, după tăierea manuală, rezultau niște tăiței gustoși cum numai la familia noastră din Chișineu-Criș se găseau. S-a dus vestea bunătății lor și a început, prin 1982, vânzarea lor în Piața Mihai Viteazul din Arad, fiind încă de atunci foarte căutați de cumpărători.

Tăițeii făcuți în casă de buna Mărioara au fost tot mai solicitați ceea ce a determinat familia să treacă la valorificarea acestora pentru o piață mai extinsă.

S-a încropit acasă un mic atelier de tăiței, implicându-se deopotrivă mama mea, Claudia, cu multă iscusință, pasiune și pricepere în continuarea tradiției familiei de producere a tăițeilor de casă și dar și a altor feluri de paste făinoase de casă, mai apoi. Tradiția a fost dusă astfel mai departe, ajungând până astăzi să vindem tăiței și paste de casă și în țări precum Austria, Germania, Franța, Marea Britanie, Canada sau Statele Unite.

De la buna Mărioara și apoi de la mama Claudia, eu – nepotul și fiul lor, Bogdan – am preluat tradiția familiei, valorificând rețeta originală, prin folosirea unor ingrediente de aleasă calitate, în ceea ce privește făina specială și ouăle. Cererea de tăiței de casă și paste făinoase fiind tot mai mare, s-a impus necesitatea asigurării unei distribuții mai diversificate, astfel că, acum vă punem la dispoziție și un site, de unde dumneavoastră puteți comanda, cu doar câteva click-uri, produsele cunoscute drept ,,cele mai bune paste din oraș”!

Garantăm pentru gustul și pentru calitatea produselor, indiferent de valoarea comenzii sau tipul de paste ales de dumneavoastră!